| UAI-101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | 12:15 | 13:00 | 23 Kasım 2020 Pazartesi | 6-A |
| IG-207 - Material Science | 08:15 | 10:00 | 6-A, 6-C | |
| G-313 - Hijyen ve Sanitasyon | 17:15 | 18:00 | 6-A,6-B, 6-C | |
| G-311 - Enzimoloji | 13:15 | 15:00 | 6-A,6-B | |
| GM-419 - Meyve Sebze İşleme Teknolojisi (S) | 10:15 | 12:00 | 6-D | |
| UTD-101 Türk Dili I | 12:15 | 13:00 | 24 Kasım 2020 Salı | 6-A |
| IG-101 - Physics I | 13:15 | 15:00 | 6-C, 6-D | |
| ZFS-109 - Genel Ekonomi | 17:15 | 18:00 | 6-A | |
| G-247 - Gıda Kimyası | 10:15 | 12:00 | 6-A,6-C | |
| IG 219- Statistics, IG-211 - Scientific Research Methods | 08:15 | 10:00 | 6-B, 6-D | |
| G-347 - Gıda Mevzuatı | 17:15 | 18:00 | 6 -B | |
| IG-407 Oil Processing Technology (S) | 15:15 | 17:00 | 6-B, 6-D | |
| ZFS-115 - Mesleki Deontoloji ve Gıda Etiği | 09:15 | 10:00 | 25 Kasım 2020 Çarşamba | 6-B |
| ZFS-201 - Genel Zootekni | 12:15 | 13:00 | 6-C | |
| ZFS-203 - Tarla Bitkileri | 13:15 | 14:00 | 6-D | |
| ZFS-305 - Gıda Ekonomisi ve Politikaları | 08:15 | 10:00 | 6-B | |
| GM-421 - Şarap Teknolojisi ve Detile Alkollü İçkler (S) | 10:15 | 12:00 | 6-B | |
| IG- 309 ve IG-409 Sensory Evaluation (S) | 15:15 | 17:00 | 6-C, 6-D | |
| İSG-101-İş Sağlığı ve Güvenliği I | 17:15 | 18:00 | 26 Kasım 2020 Perşembe | 6-A |
| G-251 - Müh. Matematiği | 08:15 | 10:00 | 6-A,6-B | |
| ZFS-205 - İlk Yardım I | 15:15 | 16:00 | 6-D | |
| IG-315 - Industrial Microbiology(1) | 13:15 | 15:00 | 6-A,6-B | |
| IG-307 ve IG-403 - Food Packaging Technology | 10:15 | 12:00 | 6-A, 6-C | |
| ENF-121 - Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı | 10:15 | 11:00 | 27 Kasım 2020 Cuma | 6-A |
| IG-213 - Analitik Kimya | 12:00 | 13:00 | 6-C | |
| IG-205 - Engineering Thermodynamics | 15:15 | 17:00 | 6-A,6-B | |
| ZFS-211 Gıda İşletmeciliği ve Gıda Ürünleri Pazarlama | 08:15 | 10:00 | 6-A | |
| ZFS-213 Uluslararsı Tarımsal Ticaret | 11:15 | 12:00 |