Çukurova Üniversitesi | Ziraat Fakültesi | Aday Öğrenci | Yerleşke Haritası | Web Posta
Arama 
Ana Sayfa | English
 
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi

 
  Bölümümüz Yönetim Personel Eğitim-Öğretim Araştırmalar Endüstriyel Hizmetler Bağlantılar İletişim  
 
  Laboratuvarlar
  Pilot Tesisler
  Projeler
  Kitaplar
  Sempozyum ve Çalıştaylar
  Laboratuvar Güvenliği

> Araştırmalar  >  Kitaplar        


Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Zerrin Erginkaya ile Prof. Dr. Hüseyin Erten'in de editörlerinden olduğu " Food Processing: Strategies for Quality Assessment" kitabı çıkmıştır.

Kitap ile ilgili detaylı bilgiye linkinden ulaşılabilir.






Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hüseyin ERTEN'in de editörlerinden olduğu " Handbook of Vegetable Preservation and Processing " kitabı çıkmıştır.

Kitap ile ilgili detaylı bilgiye linkinden ulaşılabilir.






Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
 Ziyaretçi sayısı: 453