Çukurova Üniversitesi | Ziraat Fakültesi | Aday Öğrenci | Yerleşke Haritası | Web Posta
Arama 
Ana Sayfa | English
 
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi

 
  Bölümümüz Personel Eğitim-Öğretim Araştırmalar Endüstriyel Hizmetler CUAL LAB Bağlantılar İletişim  
 
  Laboratuvarlar
  Pilot Tesisler
  Projeler
  Kitaplar
  Sempozyum ve Çalıştaylar
  Laboratuvar Güvenliği

> Araştırmalar  >  Kitaplar        


Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Zerrin Erginkaya ile Prof. Dr. Hüseyin Erten'in de editörlerinden olduğu " Food Processing: Strategies for Quality Assessment" kitabı çıkmıştır.

Kitap ile ilgili detaylı bilgiye linkinden ulaşılabilir.






Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hüseyin ERTEN'in de editörlerinden olduğu " Handbook of Vegetable Preservation and Processing " kitabı çıkmıştır.

Kitap ile ilgili detaylı bilgiye linkinden ulaşılabilir.





Bölümümüz öğretim üy
elerinden Prof. Dr. Zerrin ERGİNKAYA'nın da editörlerinden olduğu "Genetic Diversity, Vancomycin Resistance, Virulance of Enterococcikitabı çıkmıştır. 

Kitap ile ilgili detaylı bilgiye linkinden ulaşılabilir.

Ön Kapak



Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
 Ziyaretçi sayısı: 1536