Kitaplar

Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Zerrin Erginkaya ile Prof. Dr. Hüseyin Erten'in de editörlerinden olduğu " Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies" kitabı çıkmıştır.

Kitap ile ilgili detaylı bilgiye linkinden ulaşılabilir.



Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Zerrin Erginkaya ile Prof. Dr. Hüseyin Erten'in de editörlerinden olduğu " Food Processing: Strategies for Quality Assessment" kitabı çıkmıştır.

Kitap ile ilgili detaylı bilgiye linkinden ulaşılabilir.





Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hüseyin ERTEN'in de editörlerinden olduğu " Handbook of Vegetable Preservation and Processing " kitabı çıkmıştır.

Kitap ile ilgili detaylı bilgiye linkinden ulaşılabilir.



Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Zerrin ERGİNKAYA'nın da editörlerinden olduğu "Genetic Diversity, Vancomycin Resistance, Virulance of Enterococcikitabı çıkmıştır. 

Kitap ile ilgili detaylı bilgiye linkinden ulaşılabilir.

Ön Kapak

 

Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr.Işıl VAR'ın da editörlerinden olduğu "A Glance at Food Processing Applications", "Active Antimicrobial Food Packaging", "Yasal Mevzuat Çerçevesinde Gıda Güvenilirliği" ve "Yasal Mevzuat Çerçevesinde Gıda Güvenliği" kitapları çıkmıştır. 

 

             

Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hüseyin Erten'in editörlerinden olduğu " Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi" kitabı çıkmıştır.