GMİS Uygulamalı İş Yeri Eğitimi

Gıda Mühendisliği Bölümü Uygulamalı İşyeri Eğitimi (GMİS) Usul ve Esaslarına ulaşmak için tıklayınız.

 


2017-2018 Eğitim-Öğretim yılından itibaren mezun durumunda olan Bölümümüz öğrencileri, 8. Yarıyılını "Gıda Mühendisliğinde Uygulamalı İşyeri Eğitimi" kapsamında gıda işletmelerinde tamamlayacaklardır. Bu kapsamda Çukurova Üniversitesi ile Adana Sanayi Odası arasında “Gıda Mühendisliğinde Uygulamalı İşyeri Eğitimi İşbirliği Protokolü" imzalanmıştır.

 

GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE UYGULAMALI İŞYERİ EĞİTİMİ (GMİS) KOMİSYONU

 

1. Prof. Dr. A. Akyıldız (K. Başkanı)

2. Prof.Dr. Z. Erginkaya

3. Prof. Dr. S. Özer

4. Ar. Gör. Dr. E. Ağçam

5. Ar. Gör. Dr. B. Ağırman

 

 

GMİS İÇİN GEREKLİ BELGELER

 

EK-2 Gıda Mühendisliğinde Uygulamalı İşyeri Eğitimi (GMİS) Protokolü

EK-3 GMİS Esasları Ve Tarafların Yükümlülüklerine İlişkin Sözleşme

EK-4 GMİS, Öğrenciden İstenilecek Belgeler


EK-5 GMİS Yapacak Öğrenci Kişisel Bilgi Formu

EK-6 GMİS Öğrenci Değerlendirme Formu


EK-7 Firma/Kurum/Kuruluş Bilgi Formu

EK-8 Firma/Kurum/Kuruluş Bilgi Formu İngilizce

EK-9 GMİS Öğrenci Talep Formu

EK-10 GMİS Raporunun Hazırlanmasına İlişkin Bilgiler

EK-11 GMİS Eğitimi Kabul Formu

EK-12 GMİS Öğrenci İzleme Kurulu Rapor Değerlendirme Formu