...

Gıda Güvenliği Zirvesi

Çukurova Genç İş Adamlar Derneği’nin ve Madenci Gıda Muhammet Madenci'nin destekleri ile 25-27 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenen Gıda Güvenliği Zirvesi'nde Gıda Güvenliği ve Gıda Savunması üzerine Elif Yıldırım Çoban eğitmenimiz tarafından DQS destekleri ile verilen eğitime, Gıda Kalitesi ve Güvenliği Yönetim Sistemleri dersi kapsamında Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği öğrencilerimiz ve hocalarımız Prof. Dr. Turgut Cabaroğlu, Prof. Dr. Hüseyin Erten, Prof. Dr. Asiye Akyıldız, Prof. Dr. Işıl Var, Doç. Dr. Türkan Keçeli Mutlu ve Dr. Öğr. Üyesi Merve Darıcı katılım sağlamıştır. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese, ÇUGİAD ekibine, eğitmenlerimiz Elif Yıldırım Çoban, Ezgi Dedebaş Uğur ve IFS - International Featured Standards'a teşekkür ederiz.

Bu resim için alternatif metin açıklaması yok