Duyurular

...

2015-2016 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Ders Programı

Gün

Sınıf

08:15-09:00

09:15-10:00

10.15- 11:00

11:15- 12:00

13:15-14:00

14:15-15:00

15:15-16:00

16:15-17:00

PAZARTESİ

1

 

 

IG-102 Physics II Amfi 2

 

2

G-234 Reaksiyon Kinetiği Amfi 1

 

IG-210 Material Science 6-B

 

3

 

 

 

ZFS-304 Uluslararası Tarımsal Ticaret

6-D

4

 

MU-408 Mezuniyet Çalışması 6-A

GM-474 Mey- Seb İ.T. 6-A

GM-474 Mey- Seb. İ.T.  Uyg. Lab.

 

1

G-114 Biyoloji  Amfi 1

G-114-Biyoloji Uygulama

G-124 Genel Ekonomi 6-B

G-118 Ata. İlk. İ. T. 6-B

SALI

2

IG-204 - Fluid Mechanics-(T) 6-A

 

IG-208 - Scientific Research Methods-(T)

6-B

IG-208 - Scientific Research Methods-(T) Uygulama 6-B

3

 

IG-302 Food Engineering Operations II 6-B

G-328 Gıda Güv. Mik. Kal. Kont. 6-A

G-328 Gıda Güv. Mik. Kal. Kont. Uyg.  Lab

4

Malting and Brewing Technology Uy. Lab.

Malting and Brewing Technology 6-D

GM-470 - Yüksek Alkollü İçkiler Tek (S)-(T)

GM-468 Duyusal Analiz  6-D

 

 

ÇARŞAMBA

1

IG-104 Basic Processes in Food Eng. and Deontology 6-B

G-120 Türk Dili Amfi 2

 

ZFS-102 Beden Eğitimi,

ZFS-104 Türk  Sanat Müziği, 6-D

ZFS-106 Fotografi

2

 

IG-202 Food Biochemistry 6-B

ZFS-202 Organik Tarım 6-D

ZFS-206 Bahçe Bitkileri 6-A

 

3

 

G-312 Ens. Analiz - Lab

IG-306 - Process Design 6-B

ZFS-302 Gıda Ürünleri Pazarlama

6-B

4

GM-478 Soğuk tekniği ve depo 6-A

 

 

IG-402 - Process Applications 6-A

PERŞEMBE

1

 

 

G-138 Organik Kimya Amfi 1

 

2

 

IG-206 Heat and Mass Transfer 6-A

G-224 Moleküler Biyoloji 6-A

 

3

ZFS-306 Gıda İşleme Makinaları

6-D

G-326 Gıda Kal. Güv. Yö. S.

6-B

IG-304 Food Biotechnology 6-B

IG-304  Food Biotechnolog Uy.Lab.

  • Önceki
  • Sonraki