Çukurova Üniversitesi
Kalite Politikaları
Kalite Politikaları
Anasayfa
Aday Öğrenci
İhale İlanları
Arşiv (Eski Site)
Arama
English
toggle_navigation
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
/
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
HAKKIMIZDA
Genel Tanıtım
Yönetim
Bölüm Başkanının Mesajı
Misyon/Vizyon/Amaç
Temel Öğrenim Kazanımları
MÜDEK
Bölüm Komisyonları
Bölüm Başkanlarımız
Bölümümüze Emeği Geçenler
Bölüm Mezunlarımız
Bölüm Mezunlarımızın Çalıştığı Kurumlar
PERSONEL
Akademik Kadro
Technical and Administrative
EĞİTİM ÖĞRETİM
GMİS Uygulamalı İş Yeri Eğitimi
Akademik Takvim
Lisans Eğitimi-Danışmanlar ve Ders Programı
Öğrenciler için
Öğrenci Değişim Programları
Çift Anadal - Yandal
Lisansüstü Eğitim
Formlar
Yönetmelik ve Yönergeler
Bağlantılar
Bölüm Faaliyetleri
ARAŞTIRMALAR
Laboratuvarlar
Pilot Tesisler
Projeler
Kitaplar
Sempozyum ve Çalıştaylar
Laboratuvar Güvenliği
ENDÜSTRİYEL HİZMET
Özel Hizmet Bilgilendirme
Özel Hizmet Listesi
CUAL LAB
Hakkımızda
Hizmetlerimiz
Kalite Altyapısı
Formlar
İletişim Bilgileri
İLETİŞİM
Etkinlikler
Anasayfa
Etkinlikler
Diğer
Fidan Dikim Etkinliği
11 Kasım 2019
İş'te Biz Kariyer Günleri
09 Nisan 2019
Seminer (Gıdalarda Doğru Bilinen Yanlışlar)
22 Mart 2019
2017-2018 yılı Mezuniyet Töreni
11 May 2018
2018 Yılı Mezunlar Toplantısı Etkinliği
06 Nisan 2018
2016-2017 yılı Mezuniyet Töreni
14 Temmuz 2017
Tarım ve Gıda Etiği Eğitimi Bölümümüz ev sahipliğinde gerçekleşti.
22 Aralık 2016
Pirinç Aroması konulu seminer
31 Ağustos 2016
28th EFFoST International Conference, and 7th Food Factory of the Future Conference
25 Kasım 2014
Advances in Food Processing-Challenges for the 21st Century
05 Kasım 2014
Arşiv
4.GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU
17 Nisan 2014
Detaylı Bilgi :
http://gida2014.cu.edu.tr
Önceki
Sonraki
Diğer Haberler
Fidan Dikim Etkinliği
11 Kasım 2019
İş'te Biz Kariyer Günleri
09 Nisan 2019
Seminer (Gıdalarda Doğru Bilinen Yanlışlar)
22 Mart 2019
2017-2018 yılı Mezuniyet Töreni
11 May 2018
2018 Yılı Mezunlar Toplantısı Etkinliği
06 Nisan 2018
2016-2017 yılı Mezuniyet Töreni
14 Temmuz 2017
Tarım ve Gıda Etiği Eğitimi Bölümümüz ev sahipliğinde gerçekleşti.
22 Aralık 2016
Pirinç Aroması konulu seminer
31 Ağustos 2016
28th EFFoST International Conference, and 7th Food Factory of the Future Conference
25 Kasım 2014
Advances in Food Processing-Challenges for the 21st Century
05 Kasım 2014
Arşiv