Çukurova Üniversitesi
Kalite Politikaları
Kalite Politikaları
Anasayfa
Aday Öğrenci
İhale İlanları
Arşiv (Eski Site)
Arama
English
toggle_navigation
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
/
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
HAKKIMIZDA
Genel Tanıtım
Yönetim
Bölüm Başkanının Mesajı
Misyon/Vizyon/Amaç
Temel Öğrenim Kazanımları
MÜDEK
Bölüm Komisyonları
Bölüm Başkanlarımız
Bölümümüze Emeği Geçenler
Bölüm Mezunlarımız
Bölüm Mezunlarımızın Çalıştığı Kurumlar
PERSONEL
Akademik Kadro
Technical and Administrative
EĞİTİM ÖĞRETİM
GMİS Uygulamalı İş Yeri Eğitimi
Akademik Takvim
Lisans Eğitimi-Danışmanlar ve Ders Programı
Öğrenciler için
Öğrenci Değişim Programları
Çift Anadal - Yandal
Lisansüstü Eğitim
Formlar
Yönetmelik ve Yönergeler
Bağlantılar
Bölüm Faaliyetleri
ARAŞTIRMALAR
Laboratuvarlar
Pilot Tesisler
Projeler
Kitaplar
Sempozyum ve Çalıştaylar
Laboratuvar Güvenliği
ENDÜSTRİYEL HİZMET
Özel Hizmet Bilgilendirme
Özel Hizmet Listesi
CUAL LAB
Hakkımızda
Hizmetlerimiz
Kalite Altyapısı
Formlar
İletişim Bilgileri
İLETİŞİM
Eğitim Öğretim
Bölüm Faaliyetleri
Introduction to Food Engineering
Bölüm Faaliyetleri
Process Design
Multidisciplinary Engineering Projects
Malting and Brewing
Introduction to Food Engineering
Mezuniyet Çalışması
GMIS
Yaşam Boyu Öğrenme ve Girişimcilik Konulu Seminer
PINAR SÜT Intörn Mühendislik Bilgilendirme Toplantısı
Gıda Mühendisleri Odası Bilgilendirme Toplantısı
Mezuniyet Törenleri
Ç.Ü. Tanıtım ve Tercih Günleri
Seminer
Seminer
Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı
Fermantasyon Teknolojileri ve Yenilikçi Fermente Ürünler Çalıştayı
Introduction to Food Engineering